Összetört Zana József özvegye: "Még az emlékek is fájnak"

Forrás: TV2 -
halál gyász Zana József emlék Kassai Ilona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zana József régóta betegeskedett, szervezete hétfő hajnalban adta fel végleg a harcot. A 81 éves színész családja egy emberként gyászol.

A legnagyobb támogatásra talán Zana első feleségének, a 91 éves Kassai Ilonának van szüksége, aki a válásuk ellenére is közel állt a színészhez, sokat időztek együtt.

„Nagyon nehéz elfogadnom, hogy ő már nincs, és hogy többé nem tudok már vele beszélni. Szörnyű fájdalom, hogy ő már nem jön haza... Még az emlékek is fájnak!

Az segít, hogy a család ennyire összetart, a fiamtól és az unokámtól rengeteg szeretetet kapok, és Jóska lányától, Zitáéktól is" – kezdte a Ripostnakelcsukló hangon a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, aki válásuk ellenére is sokat találkoztak, mindenben támogatták egymást.

Zana József 81 évet élt. Forrás: TV2

„Mi sülve-főve együtt voltunk. Nem számított, hogy elváltunk, nagyon jó kapcsolatot ápoltunk, hiszen nem csak a volt férjem volt, de a gyermekem apja is. Ráadásul közel is laktunk egymáshoz, sosem feledkeztünk meg a másikról. Így még nagyobb a fájdalom... Borzasztóan fáj, hogy már nincs. Ő tényleg imádott élni, de sajnos a terveit már nem tudta megvalósítani" – árulta el Kassai Ilona.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.