Náray Erika meglepő szenvedélynek hódol

Forrás: Life TV -
színésznő szenvedély színház Náray Erika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Náray Erika színésznő több színházban is játszik, szinte mindenhol a díva szerepet osztják rá a rendezők. Kevesen gondolnák róla, hogy gyerekkora óta megszállott focirajongó.

Náray Erika kevés szabadidejében szinte mindig futballisták vagy edzők életrajzát olvassa, nehezen lehet a témában bármilyen kérdéssel zavarba hozni. A labda szeretete édesapjának köszönhető, aki edzőként dolgozott, Erika pedig rendszeresen vele tartott az edzésekre és meccsekre.

Egyszer rábízták a kishúgát, akit Erika levitt a pályára és berakott kapufának. Szemben volt a pályával, kitéve az érkező labdának, de szerencsére a papa résen volt, és időben megmentette a kicsi lányt. Erika ma már nevetve emlékezett vissza, hogy őt annyira lekötötte a játék, hogy egy pillanatig sem észlelte, hogy akár baj is történhetett volna - mesélte el a színésznő Szulák Andi műsorában, a Nyugi, köztünk marad!-ban, a Life TV-n, amit ma este láthatnak a nézők.

Náray Erika szenvedélyéről vallott. Forrás: Life TV

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.