Valószínűleg ezért ölte meg egyéves kislányát a 38 éves nő

gyilkosság kislány emberölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb dolgok derültek ki a szörnyű gyermekgyilkosságról: ezért ölte meg saját édesanyja az egyéves Lilikét.

Ahogy korábban megírtuk, megölte egyéves kislányát egy nő Budapesten, majd feladta magát a rendőrségen még vasárnap este.

A szörnyű tragédia az egész lakotelepet megrázta, hiszen a nőről azt hitték rajongva imádja egyéves kislányát, Lilikét. Eddig nem derült fény a szörnyű tett okára, azonban most felmerült a gyanú: lehet, hogy pillanatnyi elmezavar vezetett a gyilkossághoz. - írja a Bors.

Feltehetően a nő, aki megöltem kisgyermekét szülés utáni depresszióban szenvedett (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

A nőt a szökés és az elrejtőzés veszélye miatt tartóztatták le, bár börtön helyett elmegyógyintézetbe szállították, ahol jelenleg is vizsgálják.

Feltehetően a 38 éves nőnek szülés utáni depressziója volt. A pszichológus szerint ilyenkor az anyák teljesen megváltoznak, kifordulnak magukból, hallucinálnak, sőt sokszor még a legapróbb gyereksírás is idegesíti őket.

Ebben az állapotban elképzelhető az, hogy valaki megöli a gyermekét, mert nincs ebben a világban, nem fogja fel, hogy mi történik – jelentette ki Hollósy-Vadász Gábor pszichológus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.