A mozdonyvezető nem hitte el, amikor meglátta a síneken szexelő párt

Forrás: Thinkstock -
szeretkezés szerelmeskedés szex sín vonat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő ok miatt késtek a vonatok a minap Angliában, egy pár ugyanis a síneken szexelt. A mozdonyvezető alig hitt a szemének, amikor megpillantotta a szerelmeseket.

A vonat vezetője azonnal beszólt a központba, amint meglátta a síneken fetrengő párt, akik éppen ott estek egymásnak. Ezután értesítették az összes környékbeli járatot, hogy lassan közlekedjenek, ezért voltak késések. Hála istennek, nem történt tragédia – írja a Sun.

A síneken szexelő pár kis híján életét vesztette. Forrás: Thinkstock

A vezető azt mondja, negyven éves pályafutása során még sosem tapasztalt ilyet. Hozzátette, ha azon a sínpáron szeretkeztek volna a fiatalok, ahol a vonattal közlekedett, már nem élnének.
A párt később látták a közeli falu felé futni egy híd mellett. Az esetről a rendőrséget is értesítették, az ügyben nyomozás indult, de egyelőre nem történt letartóztatás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.