Hódi Pamela megtörte a csendet: elárulta, miért szakított párjával

Hódi Pamela vallomás szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Követői vették észre, hogy az egykor boldogságban úszó Hódi Pamela közösségi oldalán megfogyatkoztak a kedvesével közösen készült fotók. Pami akkor mindenki türelmét kérte, most érezte elérkezettnek, hogy elmesélje, mi történt.

Szakított az esküvő előtt és az összeköltözés után Hódi Pamela és focista kedvese, Tóth Bence.

A celebmami a HOT! Magazinnak mesélt a szakításról.

"Pontot tettünk a kapcsolatunk végére. és nincs visszaút.

Bevallom, a szakításunk derült égből villámcsapásként ért, hiszen még abból sem ocsúdtam fel teljesen, hogy a karantén miatt el kellett halasztanunk az esküvőt. De hogy úgy hozza az élet, hogy másfél hónap leforgása alatt odáig jutunk, hogy végleg elengedjük egymás kezét, azt az első napokban képtelen voltam felfogni" - mesélte Pami.

Elárulta, hogy nem volt harmadik fél, mindössze annyi történt, hogy Bence nem állt készen a házasságra és ez felnyitotta Pamela szemét.

"Egyfajta kapuzárási pánik tört rá, hirtelen a haverok fontosabbak lettek nálam és Natinál is, ami borzasztóan rosszulesett, ám felnyitotta a szemem."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.