Válni akar a nő, mert az anyósáék a szomszédba költöznek

szomszéd válás anyós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Férj és feleség vitatkozik épp a váláson, mert a nő nem akarja, hogy a párja szülei a szomszédjukba költözzön. 

Amikor a mellettünk levő ház eladóvá vált, a férjem szülei érdeklődni kezdtek iránta. Felújításra szorul, emiatt sose gondoltam volna, hogy meg is veszik

"Amikor a szomszédunkban lévő ház eladóvá vált, az anyósomék érdeklődni kezdtek utána. De mivel jócskán felújításra szorul, így álmomban nem gondoltam volna, hogy meg is veszik. Ehhez képest megvették, sőt, már szakembereket is találtak, akik felújítják. Szóval ez azt jelenti, hogy minden héten legalább egyszer itt vannak, de még a másik házukban élnek" - írja a Mumsnet alapján a FOX News.

Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A nő azt írja, a férje szüleinek látogatása totálisan keresztbe húzza az ő napi ritmusát, ugyanis anyósék elvárják, hogy a "gyerekek" minden alkalommal menjenek át és köszönjenek nekik, sőt, invitálják át őket teázni, engedjék meg, hogy használják a mosdójukat, stb.

"Tudom, hogy ez ezek nem nagy dolgok, de a szabadidőmben nem akarok váratlan vendégeket fogadni. Ez az én időm, és pihenni szeretnék" - folytatja a nő, aki több kommentelő kérdésére válaszolva elárulta, hogy alapvetően jól kijön a párja családjával, csak ezt a fajta közelséget nem viseli jól, illetve az is kiderült, hogy őt senki nem kérdezte meg a ház megvásárlása előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.