Öt hónapos terhes volt a halálra vert dombrádi nő

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság terhesség bűncselekmény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brutális gyilkosság áldozata lett a 24 éves fiatal nő, élettársa verte halálra. Kiderült az asszony öt hónapos terhes volt, második gyerekét várta.
A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

A részletek egyelőre nem tiszták, egyesek szerint az áldozatra a családtagja talált rá, mert az nem válaszolt a telefonra.
Ezzel szemben a gyanúsított rokona azt állítja, a férfi miután meggyilkolta párját, értesítette a sógornőjét, nem igaz, hogy az véletlenül talált rá a lányra.
„Csak Csabi tudhatja, hogy mit gondolt éppen akkor. Az biztos, hogy a lány ruházata hiányos volt, és a fejét nagyon szétverte a tettes" – mondta a rokon a Blikknek.
A helyiek szerint nem ez volt az első, hogy a vitájuk tettlegességig fajult, a férfi ugyanis nagyon hirtelen haragú volt. Hiába jelentették, a rendőrségen, a nő mindent tagadott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.