Fiatalokból álló banda bántalmazott és fosztott ki egy férfit Oroszlányban

Forrás: Shutterstock -
fiatalok Oroszlány fosztogatás bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A suhancokat a térfigyelő kamerák felvételei buktatták le, akiket a rendőrség a bejelentést követően két órán belül azonosított.

A rendőrség tájékoztatása szerint egy férfi tett bejelentést az Oroszlányi Rendőrkapitányságon június 7-én délelőtt, miszerint ismeretlen személyek előző este az utcán bántalmazták és elvették tőle a zsebéből kiesett mobiltelefonját, az irataival, bankkártyájával és bluetooth hangszórójával együtt. A helyi rendőrök a férfi által elmondottak alapján adatgyűjtésbe kezdtek az elkövetők elfogása érdekében. Megnézték a térfigyelő kamera helyszínen készített felvételeit, ami alapján azonosították, és a bejelentést követő két órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható négy fiatalkorút. A két 14 és két 15 éves fiút előállították az Oroszlányi Rendőrkapitányságra, ahol csoportosan elkövetett kifosztás bűntett elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki őket gyanúsítottként. A nyomozók az eltulajdonított értékeket megtalálták, és másnap visszaadták a sértettnek - írja a Kemma.hu.

Fiatalokból álló banda bántalmazott és fosztott ki egy férfit Oroszlányban (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.