Aprócska bikiniben ünnepelte születésnapját Emily Ratajkowski - Fotó

Forrás: Origo -
modell szexi bikini Emily Ratajkowski születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emily imádja mutogatni magát és kétség sem fér hozzá, hogy még teljesen felöltözve is „botrányosan" szexis. A modell most születésnapja alkalmából posztolt egy fotósorozatot Instagram-oldalára, és a képek között természetesen akad bőven, ahol hiányos öltözetben láthatjuk.

Ratajkowski június 7-én ünnepelte 29. születésnapját. A modellt legújabb posztjának köszönhetően láthatjuk kutyájával táncolni, napozni, és természetesen - a tőle megszokott módon - tökéletes testét sem rejti el követői elől.

A modell egy törölközőn üldögélve, falatnyi bikiniben, sörrel a kezében mosolyog a kamerába, kockás hasa, kerek mellei és csókos szája pedig csak úgy hozza a likeokat. A fotókat már most több mint egymillióan kedvelték, és közel 4000 rajongója kívánt neki boldog születésnapot.

Forrás: Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.