Hoppá! Hazudott a 15 éves érdi lány, nem rabolta el senki

Forrás: Shutterstock -
nemi erőszak hazugság Érd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, mi történt a 15 éves érdi lánnyal: vaklárma volt az egész, szerencsére nem rabolta el senki. 

Ahogy azt néhány órája megírtuk, az eltűntnek hitt tinédzser édesanyja már tegnap reggel hívta a rendőröket, miután gyermeke nem jelent meg abban az üzletben, ahol a gyakorlatát tölti. Ezt követően az ismerősök és a hatóságok is a lány keresérére indultak.

Később valaki azzal hívta fel a rendőrséget, hogy egy 15 éves lányt ismeretlen emberek rángattak be egy kocsiba, majd elvitték és megerőszakolták. Most azonban kiderült, hogy

ez az egész csak a tinilány hazugsága volt.

A tinilány azt hazudta, hogy tegnap 8 óra 30 perc körül az Alsó utcában megállt mellette egy fekete Audi, kipattant belőle két ismeretlen férfi, valamit az arcához szorítottak, berakták a kocsiba, majd egy raktárépületben tért magához. Rövid ideig volt eszméleténél, közben kést szorítottak a torkához, megerőszakolták, majd órákkal később egy érdi utcában kilökték a járműből, ott találkozott össze barátjával. Mint kiderült, a rendőrségre betelefonáló szemtanú is a 16 éves srác volt.

Miközben a mentők orvosi vizsgálatra kórházba vitték a lányt, látleletek készültek, mintavétel és testszemle zajlott, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság forrónyomos egysége igyekezett minél több információt beszerezni. A lány által megnevezett utcák, közterületek térfigyelő kameráinak felvételeit több órára visszamenőleg ellenőrizték, tanúkat kutattak, kihallgatták a bejelentő barátot és a lányt is - írja a Police.hu

Késő estére kiderült, a bejelentésnek nincs valóságtartalma.

A két, egymással négy napja járó fiatal bevallotta, közösen találták ki az emberrablós történetet, hogy ne derüljön ki, az egész napot együtt töltötték. Hogy meséjük még hihetőbb legyen a lány megszaggatta ruháját, összekoszolta magát az úton talált porral, még a haját is összekócolta, a testén lévő hámsérüléseket együtt okozták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.