Jollyt megint dallopással vádolják, pert indítottak ellene

Forrás: Facebook/Tarcsi Zoltán -
dal per plágium Jolly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes új slágere miatt áll a bál, ugyanis Jollyt azzal vádolja Horváthné Szabó Emília, a Fehér kígyó énekesnője, hogy engedély nélkül használta fel a dalukat. Jolly hiába kért utólag bocsánatot és engedélyt, helyette perre számíthat.

Jollyra nem rég Bangó Margit orrolt meg, mert ellopta a dalát, a két előadóművész a Facebookon üzengetett egymásnak. Az énekesnő azzal vádolta Jollyt, hogy felhasználta az Elmulattam a lóvémat című dalát mégpedig úgy, hogy a nóta eredeti címét és előadóját sem tüntette fel. Korábban pedig sokak szerint exe, Suzy slágerét vette át az énekes.

Most a Fehér kígyó nevű együttes vádolja őt szintén plágiummal.

Ez az, amit Jolly se szó, se beszéd felhasznált, ráadásul olyan szemtelen módon, hogy az én hangomra énekelt rá"

Jolly ismét plágium-botrányba keveredett. Forrás: Facebook/Tarcsi Zoltán

Noha Jolly azóta felkereste őt, hogy engedélyt kérjen a dal felhaszanálásra, Emília úgy gondolja, már késő, és az énekesnek meg kell tanulnia a leckét, ezért úgy döntött, pert indít ellene.

Nos, akkor sem adtam volna, ha még a kvázi lenyúlás előtt megkeres, de így már pláne nem! Egyébként az üzenete stílusa sem volt épp lovagias, mivel közölte, hogy ő slágert tudna csinálni a dalomból, ha már nekem nem sikerült.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.