Az énekes új slágere miatt áll a bál, ugyanis Jollyt azzal vádolja Horváthné Szabó Emília, a Fehér kígyó énekesnője, hogy engedély nélkül használta fel a dalukat. Jolly hiába kért utólag bocsánatot és engedélyt, helyette perre számíthat.

Jollyra nem rég Bangó Margit orrolt meg, mert ellopta a dalát, a két előadóművész a Facebookon üzengetett egymásnak. Az énekesnő azzal vádolta Jollyt, hogy felhasználta az Elmulattam a lóvémat című dalát mégpedig úgy, hogy a nóta eredeti címét és előadóját sem tüntette fel. Korábban pedig sokak szerint exe, Suzy slágerét vette át az énekes.

Most a Fehér kígyó nevű együttes vádolja őt szintén plágiummal.
„1989-ben alakult meg az együttesünk, és minden dalunk egy-egy a családunkban történt eseményt dolgoz fel. Így van ez a Nem zavarom az életedet című dallal is, amit jómagam írtam és én is énekelem. Ez az, amit Jolly se szó, se beszéd felhasznált, ráadásul olyan szemtelen módon, hogy az én hangomra énekelt rá" – mondta Horváthné Szabó Emília, a zenekar énekesnője a Ripostnak.

Jolly ismét plágium-botrányba keveredett.Forrás: Facebook/Tarcsi Zoltán

Noha Jolly azóta felkereste őt, hogy engedélyt kérjen a dal felhaszanálásra, Emília úgy gondolja, már késő, és az énekesnek meg kell tanulnia a leckét, ezért úgy döntött, pert indít ellene.
Az az igazság, hogy Jolly megkeresett, miután olvasta a dühös kommentemet a készülő »új dalát« bemutató poszt alatt. Arról érdeklődött, kissé megkésve, hogy adok-e neki engedélyt. Nos, akkor sem adtam volna, ha még a kvázi lenyúlás előtt megkeres, de így már pláne nem! Egyébként az üzenete stílusa sem volt épp lovagias, mivel közölte, hogy ő slágert tudna csinálni a dalomból, ha már nekem nem sikerült. Mindenesetre bepereltem őt a szerzői jogaim és a személyiségi jogaim megsértéséért is" - mondta az énekesnő.