A normafánál egy medvét egy annak bocsát látták

Forrás:https://animaldiversity.org/accounts/Ursus_americanus/pictures/collections/contributors/phil_myers/ADW_mammals/Carnivora/Ursidae/bear2419/ -
medve Normafa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két medvét is láttak csütörtök este a Normafánál.

Lakossági bejelentés érkezett csütörötk este a Pilisi Parkerdő Zrt.-hez, melyben egy kifejlett medvéről és bocsáról számoltak be, akik a Jánoshegyi út és a Tündérhegyi út elágazásánál sétáltak be az erdőbe - írja a hegyvidek.hu.

A kép illusztráció. Forrás:https://animaldiversity.org/accounts/Ursus_americanus/pictures/collections/contributors/phil_myers/ADW_mammals/Carnivora/Ursidae/bear2419/

A Hegyvidéki Önkormányzat mindenkit arra kér, körültekintőbben járják az erdő ezen részét, amíg a szakemberek ellenőrzik a bejelentést valóságtartalmát. A Pilisi Parkerdő és Normafa Park dolgozói azonban nagyon kicsi esélyt látnak arra, hogy valóban medvét látott a bejelentő.

Amennyiben medvét vagy medvére utaló jelet látsz jelentsd: 06 20 499-1111 vagy bejelentes@normafapark.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.