L.L. Junior bízik abban, hogy gyermeke anyja, Hopp Csilla nem kerül börtönbe

Forrás: Facebook/L.L. Junior -
Hopp Csilla halál Gondatlanságból elkövetett emberölés börtön L.L. Junior gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior volt párját, Hopp Csillát kisfiuk halála miatt gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítják, de a rapper reméli, hogy Csilla nem kerül börtönbe. 

Augusztusban lesz egy éve, hogy L.L. Junior és Hopp Csilla kisebbik gyermekét, Dávidkát halálra gázolták Zuglóban. A tragédia idején a két gyermekkel az anya és egy barátnője voltak, a zenész pedig megtette a szükséges jogi lépéseket. Csillát és a barátnőt gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítják, a Bors szerint a nyomozati szakasz a végéhez közelít, és hamarosan vádemelés következik. L.L. Junior ügyvédje elmondta, a rapper abban bízik, hogy Csilla a legenyhébb büntetést kapja majd nagyobbik gyermekük érdekében.

L.L. Junior nem szeretné, ha Csilla börtönbe kerülne Forrás: Facebook/L.L. Junior

Kikészült a gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolt Hopp Csilla

Gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsítják L. L. Junior exét, Hopp Csillát. Az egykori pár közös gyermekét, Dávidkát augusztus 31-én ütötte el egy autó, amikor az édesanyjával volt. A gyászoló anya elmondta, hogy érzi magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.