Igaz a hír! Pécsi Ildikó kórházba került

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Pécsi Ildikó kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pécsi Ildikó férje halála után egyből belevetette magát a munkába, ám hétfőn olyan rosszul lett, hogy azonnal kórházba kellett szállítani. 

A gyászoló színésznőnek semmiféle problémája nem volt, amikor egyszer csak rosszul lett. Információk szerint a vérnyomásával akadtak komoly problémák. Szerencsére, fia, Csaba azonnal intézkedni tudni, és a legközelebbi kórházba vitte Ildikót, aki vizsgálatok során esett át.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„A hír igaz, Ildikó hétfőn valóban rosszul lett, szerencsére a fia azonnal ott termett mellette, és bevitte a kórházba. A vérnyomásával voltak gondok, de szakszerűen kivizsgálták és ellátták. A járványhelyzet miatt az orvosok úgy döntöttek, nem tartják bent a kórházban. Ildikó ugyanakkor nagyon gyenge, most pihennie kell. Természetesen állandó orvosi felügyelet alatt áll, nem hagyják magára" - nyilatkozta a Ripostnak L. Péterfi Csaba a művésznő egy közeli barátja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.