Két év után először szólalt meg újra VV Fanni édesanyja

Forrás: Facebook/Origo -
gyilkosság anya VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan három éve, hogy VV Fanni eltűnt. Holttestét azóta sem találja a rendőrség, de a család jogi képviselője, Dr. Lichy József szerint, a meggyilkolásával vádolt B. Lászlót el fogják ítélni. Fanni édesanyjának azonban ez kevés vigaszt nyújt.

Sokkoló felvételt vetítettek le: így vitték VV Fanni testét az autóhoz

Ijesztő felvételt vetítettek le a pénteki tárgyaláson, amely kulcsfontosságú bizonyíték lehet VV Fanni gyilkosságának ügyben. A vádlott, B. László látható a videón, miközben a fiatal lány tehetetlen testét cipeli. Olvasd tovább!

Az anya a Star magazinnak nyilatkozott:

Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el. Az utolsó nyom egy lépcsőházi kamerafelvétel, ahol a meggyilkolásával gyanúsított B. László lecipeli őt a mélygarázsba, és az autójába tuszkolja. A lány holttestét azóta sem találták meg. Egyes feltételezések szerint elhamvasztották. Forrás: Facebook/Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.