Maruzsa Zoltán szalagavató szigorítás koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szalagavatók kérdésköre eddig nem volt lezárt téma, most azonban már tudjuk, mire számíthatunk.

Mint azt tudjuk, Orbán Viktor rendkívüli bejelentést tartott, amelyből megtudtuk, hogy szigorítások várhatóak Magyarországon a koronavírus-járvány miatt. Többek között bezárnak a középiskolák és a szórakozóhelyek, valamint kijárási korlátozás lép érvénybe este 8 és reggel 5 között.

Az is nyitott kérdés volt, hogy a kutyájukat sétáltató emberekre is vonatkozik-e a kijárási korlátozás, ezzel kapcsolatban azonban már megszületett a hivatalos döntés. Most pedig a szalagavatók témaköre került a középpontba, és már döntés is született, melyet Maruzsa Zoltán hozott nyilvánosságra egy sajtótájékoztató keretein belül.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

"Döntés született arról, hogy a szalagavatókat kötelező jelleggel el kell halasztani " - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) köznevelésért felelős államtitkára kedden Budapesten.

Forrás: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.