Vastag Csaba a közösségi oldalak valótlanságát figurázza ki legújabb klipjében

Vastag Csaba videoklip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezúttal nem szerelmes slágerrel hódít Vastag Csaba, hanem a közösségi oldalak valótlanságát figurázza ki új klipjében. A Fonogram-díjas előadó számára fontos, hogy társadalmilag is jelentős mondandója legyen dalainak, a social média pedig manapság mindenki életében jelen vagy, így szerette volna ezzel kapcsolatban kifejteni véleményét - persze zene formájában.

"A zenekarral kicsit elegünk lett abból, hogy a világ zenei termése (beleértve a sajátunkat is) 99,9%-ban szerelmes, vagy párkapcsolati témákat érintő dalokból áll. Évek óta törekszünk arra, hogy társadalmilag is fontos üzeneteket fogalmazzunk meg. Ez a dal a social média mindannyiunkra gyakorolt hatásáról hivatott szórakoztató formában görbe tükröt mutatni mindazoknak, akik az internet olykor a valóságot merőben eltorzító világának hatása alatt élnek. Tudjuk, hogy az igazságnak több arca van, de hát nincs is ezzel semmi gond, hiszen mindenki Ugyanúgy Szép" - nyilatkozta az énekes, aki nemrég a Sztárban Sztár című műsorban varázsolta el a közönséget.

A videót az OliverFromEarth frontembere, Patocska Olivér rendezte, és a dal szövegét is ő formálta Vastag Csabával közösen az énekes gondolatai köré.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.