Szembe ment a forgalommal az autópályán a 77 éves nő, hatalmas baleset lett belőle

Forrás: Shutterstock -
autópálya rendőrség autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 77 éves sofőr rossz sávba hajtott fel az M6-os autópályára, szembe ment a forgalommal. Két autó egymásnak ütközött miatta, ám a nő segítségnyújtás nélkül továbbhaladt.

December 8-án az M6-os autópálya külső sávjában a forgalommal szemben közlekedett egy 77 éves nő Százhalombatta irányából Érd felé.

A vele szembe érkező szabályosan közlekedő autós satufékkel próbált megállni, az elakadásjelzőt is kitette, de a mögötte haladó autó belerohant, és a szalagkorlátnak ütközött. A balesetet okozó nő meg sem állt segíteni, autójával továbbhajtott miután megfordult.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

A rendőröknek sikerült azonosítani, és ercsi otthonában elkapták, a nő beismerte tettét. Az Érdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása bűntettének gyanúja miatt eljárást indított ellene. A két balesetet szenvedett sofőr nyolc napon belül gyógyuló sérülésekkel megúszta – írta a Police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.