A legszebb ajándék: elképesztő, mivel lepte meg az SMA-s Zente a szüleit - Videó

betegség videó SMA Zente
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően megható videót osztott meg az SMA-val küzdő Zente édesanyja.

Már korábban is írtunk arról, milyen sokat fejlődött Zente. Nemcsak egyre ügyesebb, hanem hízik, és egyre magasabb is, ami kifejezetten jó jel. Édesanyja folyamatosan tájékoztatja a követőket a kisfiú állapotáról, rendszeresen mutat Zentéről videót. Most pedig megmutatta azt a karácsonyi csodát, amivel Zente kedveskedett a családjának és az egész országnak, hiszen mindannyian együtt szurkolunk neki.

(...) "Ez a harmadik közös karacsonyunk, de a legizgalmasabb is. Idén már elég okos volt, hogy megértse mit ünneplünk és az adventi várakozás időszaka is hamisítatlanul telt. Egész nap karácsonyi dalokat énekelt, és lelkesen segített a kézzel készült ajándékok vagy akár a mézeskalács megalkotásában.
Az pedig, hogy idén is meglepett minket valami csodálatos újdonsággal minden évben titkon remélt vágyam.

Az első karácsonyon, majdnem 10 hónapos korában képes volt ülve maradni kB. fél percig, tavaly a második karácsonyon közel 22 hónaposan ülésből ha előre bukott képes lett ismét felülni, idén pedig a videón látható csodát hozta!

Fél éve azért küzdött, hogy sikerüljön állni, most pedig ez a kisfiú, akinek nem csak a lába, hanem minden egyes izma egyformán gyenge, áll, saját lábán, segítség nélkül, és lépegetni próbál."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.