Ezek lesznek a következő napok fontos változásai: mindenkit érint

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
időjárás január tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itt az igazi tél, egyre az hidegebb idő, közeledik a hó is.

Csütörtök


A hajnali, reggeli órákban elszórtan lehet havas eső, eső, majd csökken a felhőzet, és napközben változóan felhős időre számíthatunk, pár órás napsütéssel. Reggel 0, délután +4°C körül alakul a hőmérséklet.

Péntek


Erősen felhős, párás idő várható. A délnyugati tájakon többfelé lehet vegyes csapadék: hó, eső, havas eső egyaránt lehet. Reggel gyengén fagyhat, délután is csak 0-5°C lesz.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Szombat


Változóan felhős időre van kilátás, általában többórás napsütéssel. Esetleg néhol szállingózhat a hó. A reggeli -5 foktól +3 fok köré emelkedik a hőmérséklet.

Vasárnap


Dél, délnyugat felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet, és délutántól délen egyre többfelé kezdődik hószállingzás, majd havazás. A délkeleti tájakon havas eső is lehet. Hideg téli napunk lesz: a csúcsérték mindössze +1°C körül valószínű.

Hétfő és kedd


Marad a borongós, igazi téli idő. Főleg az ország nyugati felén ismét lehet hószállingózás, havazás, máshol havas eső, eső ígérkezik - olvasható a Köpönyegen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.