Szánkózni indultak a fiatalok, halálos baleset lett belőle

Forrás: golos.ua -
Ukrajna baleset szánkózás Ternopol megye
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szomorú tragédiába fulladt egy 4 fős, fiatalokból álló baráti társaság története, akik egy önmaguk által készített szánkóval szerettek volna csúszni a frissen hullott hóban. 

Az ukrajnai Ternopol megyei helyi rendőrség által kiadott közlemény szerint a fiatalok kötéllel rögzítettek egy motorháztető idomot egy személygépjárműhöz, és így szerettek volna szánkózni - a dolog azonban rémes fordulatot vett.

Három fiatal a motorháztetőn ülve utazott, míg a negyedik beült a volán mögé, hogy húzza őket. Sajnos azonban túl nagy sebességgel húzta őket, így amikor az egyik, 18 éves fiú kizuhant a "szánkóból", nagy erővel nekicsapódott egy fának, és nyílt koponyasérülést szenvedett, valamint több helyen is belső vérzése lett.

Forrás: golos.ua

"Az orvosok sajnos nem tudták megmenteni, és mint kiderült, a kormány mögött ülő 29 éves férfi ittas volt: vérében 2,3 ezrelék alkoholt találtak. Az ügyben a btk. 286. cikkelye 2. része alapján indult eljárás" - írja a golos.ua nyomán a Kárpáthír.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.