Miközben 2 éves fia a vízben játszott, az apa testét szétmarcangolta egy nagy fehér cápa

Forrás: Biosphoto via AFP/© Sylvain Cordier -
halál strand nagy fehér cápa cápatámadás búvárkodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két éves kisfiú vidáman játszik a vízben, apukája a háttérben búvárkodik, de a családi idill nem tartott sokáig, ugyanis az apa testét nem sokkal később egy cápa tépte szét.

Taylia Craw férjével, Duncan-nel és két éves fiukkal ment a strandra. Ő a parton napozott, a kisfiú a vízben játszott, a családfő pedig közben a vízben búvárkodott. Úgy tünt, ez egy csodás nyári nap lesz a család számára, de délután öt óra környékén döbbenetes tragédia történt - írja a Daily Star.

Nagy fehér cápa (illusztráció). Forrás: Biosphoto via AFP/© Sylvain Cordier

Duncan Craw búvárkodás közben rosszul lett, és meghalt - egyelőre még nem lehet tudni a halál pontos okát. Amennyiben ez még nem lett volna elég trauma, egy nagy fehér cápa is épp arra úszott. Látva a testet elkezdte szétmarcangolni. A férfi darabokra tépett testét órákkal később találták csak meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.