Érthetetlen tragédia! Felakasztotta magát a 18 éves sztár: szülei teljesen összetörtek

Forrás: Shutterstock -
felakasztotta magát öngyilkos öngyilkosság Tiktok tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 18 éves TikTok-sztár, Dazhariaa öngyilkosságot követett el Louisiana államban, miután felrakta utolsó videóját Instagram-oldalára. A videó alá ezt írta: "Tudom, hogy mindenkit idegesítek, ez az utolsó posztom."

A TikTok-sztár, Dazhariaa Quint Noyes, becenevén Dee hétfőn lett öngyilkos, miután kiposztolta utolsó videóját közösségi oldalára.Szülei teljesen összetörtek, mindenki értetlenül áll a lány tette előtt - írja a Daily Mail.

"Bárcsak beszélhettem volna vele az őt ért stresszről és az öngyilkos gondolatairól" - nyilatkozta megtört édesapja.

@king_raheem_allah

I just want to thank everyone for their love and support of my daughter. Unfortunately she is no longer with us and has gone to a better place.

♬ Missing You - Brandy & TAMIA & Gladys Knight & Chaka Khan

Egyelőre senki sem érti, miért dobta el Dazhariaa az életét. Csinos és sikeres lány volt, több mint 70 ezer követővel Instagram- és 1,5 millió követővel TikTok-oldalán. Ráadásul barátjával is nemrég jött össze, akivel boldog párt alkottak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.