7 híres színész és gyerekeik így néznek ki azonos korban - megdöbbentő hasonlóságok

Forrás: Getty Images -
színész gyerekek sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mondják, hogy az alma nem esik messze a fájától... nem csak abban hasonlítanak a sztárcsemetéik szüleikre, hogy hasonló szakmát választanak maguknak, hanem külső jegyekben is. Összegyűjtöttük 7 híres színészt, akik megdöbbentően hasonlítanak saját gyerekeikre azonos életkorukban.

7 híres színészt és kevésbé vagy egyáltalán nem ismert gyerekeiket vettük ezúttal górcső alá. A most bemutatott szülő-gyerek párosok ugyanis hihetetlenül hasonlítanak egymásra. Persze nem arról van szó, hogy a világsztárok konzerválták magukat, hanem arról, hogy azonos életkorban nem lehetett őket megkülönböztetni egymástól.
Mutatjuk!

Reese Witherspoon és Ava Elizabeth Philippe


A gyönyörű színésznő és Ryan Philippe elsőszülött gyermeke valóban a megszólalásig hasonlít édesanyjára. Reese mondjuk abban a szerencsés helyzetben van, hogy nem kellett róla fiatalkori fotót keresni, ugyanis negyven éves kora fölött is pont úgy néz ki, mint amikor megismerte őt a világ tizenévesen. Lányával, Avavál mintha testvérek lennének, túlzás nélkül.

Reese Witherspoon és Ava Elizabeth Philippe Forrás: Getty Images

Meryl Streep, Grace Gummer, Mamie Gummer


A sort egy hármas anya-lányai párossal folytatjuk. A világ egyik legszenzációsabb színésznője, Meryl Streep ugyanis kísértetiesen hasonlított a harmincas éveiben a most a harmincas éveiben járó lányaira Mamire és Grace-re. A szintén színésznő csemeték úgy festenek híres édesanyjuk korai fotója mellett, mintha hármas ikrek lennének. Bár külsőleg tényleg megtévesztő a hasonlóság, filmes karrierjükben a sztárgyerekek azonban nem léptek édesanyjuk nyomdokaiba. A várt sikert még nem érték el.

Meryl Streep, Mamie Gummer és Grace Gummer Forrás: Northfoto, Getty Images

Stellan Skarsgard és Alexander Skarsgard


A svéd színészekről csak kevesen tudják, hogy ők bizony apa-fiú párost alkotnak. A Mamma mia sármos középkorú sztárja és a 21. század izmos Tarzanja szintén hihetetlenül hasonlítanak. Stellan a harmincas évei elején pont úgy festett, mint fia napjainkban.

Stellan Skarsgard és Alexander Skarsgard Forrás: Sandrew Film & Teater, Getty Images

Goldie Hawn és Kate Hudson


A szőke bombázó anya-lánya páros napjaikban nem, de azonos életkorukban bizony szintén nagyon egyformák voltak. Kate sokat örökölt édesapja vonásaiból is, de a jellegzetes mosoly és arcmimika nem összetéveszthető - pont olyan, mint híres édesanyjáé. Bár Goldie Hawn ma már inkább a plasztikai beavatkozásoknak köszönheti fiatalságát, még mindig hihetetlen formában van, akár csak szexi szintén világsztár lánya.

Goldie Hawn és Kate Hudson Forrás: Northfoto, Getty Images

Steven Tyler és Liv Tyler


A rock legenda és színésznő lánya bár különböző neműek, mégis hihetetlenül egyformák. A jellegzetes Tyler-ajkak széles és dús formája egyértelműen jelzi a rokoni kapcsolatot a két világsztár között.

Steven Tyler és Liv Tyler Forrás: Getty Images

Eric Roberts és Emma Roberts


A szintén híres apa-lánya páros egyidős korukban mintha ikrek lettek volna. Julia Roberts testvére és unokahúga szintén letették névjegyüket Hollyoodban. Ritkaság, hogy egy családon belül három ilyen híresség is megtalálható.

Eric Roberts és Emma Roberts Forrás: Paramount Pictures, Getty Images

Bette Midler és Sophie Von Haselberg


A híres komika és szintén színésznő lánya leginkább orrformájukban hasonlítanak egymásra. Hihetetlen, mintha mindkettejük szaglószervét rajzolták volna. Bette a harmincas éveiben mindössze fürtjeivel különbözött lányától.

Bette Midler és Sophie Von Haselberg Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.