R. Ferencet saját élettársa jelentette fel, amikor egy nap hazaérve azt látta, hogy a férfi 7 éves kislányukkal fajtalankodik. A rendőrség hat nap után fogta el a férfit, aki végül hazament sárkeresztúri otthonába. A 45 éves R. Ferenc mellett csupán egy ember áll ki.

Ha valaki ilyet elkövet, biztosan nem megy vissza a tett színhelyére. Felkavar az eset, mert nekem is volt közöm hozzá, nekem is a párom volt korábban, s egyáltalán nem ilyennek ismertem meg - kezdte V. Renáta a Borsnak, aki szerint csupán rágalmazzák a férfit. Ő és R. Ferenc csupán pár hónapot voltak együtt, amikor a férif és három gyermekének anyja között megromlott a viszony. A pár azonban kibékült és R. Ferenc hazaköltözött.

A kép illusztrációForrás: Shutterstock

"Múlt csütörtökön megjelent a munkahelyemen a rendőrség, próbáltak információkat szerezni róla, de nem igazán tudtam nekik segíteni. Megszakadt a kapcsolatunk, amikor külön váltunk. Utoljára tavaly júniusban beszéltünk telefonon, azóta nem kerestük egymást." 

 2012-ben ismerkedtünk meg az interneten, sokat beszélgettünk telefonon. Dolgos, odaadó és figyelmes embernek ismertem meg. Nincsenek ferde hajlamai, soha nem tenne ilyet, hiszen mindig is imádta a gyerekeit - tette hozzá még V. Renáta.