Folytatódik a nyilvános háború: Fekete Dávid ismét közösségi oldalán üzent

Forrás: Fekete Dávid / Facebook -
válás Fekete Dávid nyilvános
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fekete Dávid hatalmas botrányt indított el azzal, hogy a közösségi oldalán jelentette be a válását. Úgy látszik azonban, hogy ő továbbra is a nyilvánosságot választja: megint a Facebookon üzent. 

Zátonyra futott Fekete Dávid házassága, erről az egykori énekes Facebookon tájékoztatta a rajongóit. Nagyon nyílt volt, ugyanis leírta, hogy felesége más férfi oldalán keresi a boldogságot. Azóta azonban már az is kiderült, hogy a Megasztár szereplője sem volt teljesen hűséges. Anyósa hozzászólásban figyelmeztette arra, jobb lenne, ha az igazságot írná le Dávid, mielőtt még valaki kitálal.

Fekete Dávid Forrás: Fekete Dávid / Facebook

Annak ellenére, hogy a kommentelőktől is kapott hideget és meleget is, Dávid továbbra is a nyilvánosságot választja, ugyanis ismét a közösségi oldalán üzent, ezúttal a gyerekeinek.

"Édes kisfiaim és Leiluskám!

Apa, nem azért nem ért mindig haza időben, mint ahogy anya bosszúból, vagy tudom is én, miért nyilatkozta, mert annyira nem érdekelte volna, hiszen alig vártam, hogy lássalak Titeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.