VV Fanni-ügy: titokzatos férfi járt fent a lakásán, ez a részlet sok mindent megváltoztathat

Forrás: RTL Sajtóklub -
férfi VV Fanni lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Novozánszki Fanni halála előtt egy titokaztos férfival iszogathatott a lakásán.

Novozánszki Fanni halálával kapcsolatban egyelőre csak egyetlen férfi neve merült fel, de a legújabb részletek akár sok mindent meg is változtathatnak. A Bors állítása szeirnt mielőtt a vádlott megérkezett VV Fanni lakására, azelőtt a lány egy ismeretlen férfival iszogatott.

VV Fanni Betti Forrás: RTL Sajtóklub

"A rendőrség birtokában van egy négynapos kamerafelvétel, amiből eddig a védelem is csak annyit látott, amennyit a sajtó: hogy a vádlott cipeli a lányt a karján. De úgy vélem, mindenki rajta van a videókon, aki Fanni lakásában megfordulhatott azokban a napokban, és az ominózus délutánon..." - mondta a lapnak Dr. Brodmann Péter, aki szerint a rejtélyes idegen is - aki a dokumentációk szerint biztosan fent járt Fanni lakásán - rögzítetve van a felvételeken. A védelem szerint fontos lenne kideríteni, B. László érkezése előtt ki iszogathatott Fannival.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.