II. Erzsébet komoly lépésre szánta el magát a botrány után: erre készül a királynő

Forrás: AFP/Aaron Chown -
interjú Meghan Markle botrány Harry herceg II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
II. Erzsébet kezébe kívánja venni a dolgokat: Meghan és Harry interjúja után valakinek lépnie kell, és úgy tűnik, a királynő fogja felvenni velük a kapcsolatot.

Soha nem látott botrányt okozott Harry és Meghan interjúja, amelyben súlyos vádak hangzottak el. A királyi család őszintén megdöbbent a kijelentéseken, melyek között az is szerepelt, hogy a család egy tagja aggódott Harry és Meghan kisfiának bőrszíne miatt. Az illetőt egyelőre nem nevezték meg, de a hírek szerint Meghan erre is kész. Károly herceg a vádak hatására összeomlott, a palota pedig egyelőre csak egy rövid közleményben reagált a műsorra, pedig mindenki feszülten várja, hogy mi lesz a következő lépésük.

II. Erzsébet brit királynő Forrás: AFP/Aaron Chown

Úgy tűnik, II. Erzsébet fogja kezébe venni a dolgokat, méghozzá a legegyenesebb módon kívánja tisztázni a helyzetet:

felkeresi Meghant és Harryt telefonon. A család többi tagja ugyanis még nem igazán tért magához az interjú óta, ráadásul II. Erzsébet és férje volt az, akit felmentettek a vádak alól: külön közölték, hogy az Archie bőrszínével kapcsolatos aggodalmak nem tőlük származtak. II. Erzsébet a személyzet számára is komoly utasításokat adott: meg szeretné akadályozni, hogy nyivlánosan vitatkozzanak a kialakult helyzetről. Bár a családban jelentős vita folyt arról, hogy egyes állításokat külön is megcáfoljanak-e, Erzsébet úgy döntött, a kérdéseket szóban, telefonon kell tisztázni. A bennfentesek attól tartanak, ha Harrynek sikerül is valaha rendezni a családjával a kapcsolatát, abban visszavonhatatlan károk keletkeztek - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.