Meghan Markle azt állítja, hogy a királyi család aggódott fia bőrszíne miatt: "Nem akarták hogy herceg legyen"

Forrás: WireImage/2019 Pool/Samir Hussein/Toby Melville -
Archie herceg királyi család Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre adásba került a várva várt Oprah interjú, melyben Harry és Meghan lerántja a leplet a királyi családról és őszintén mesél az elmúlt időszak viszontagságairól. 

Meghan Markle őszintén mesélt megpróbáltatásairól Oprah-nak, de arra talán senki sem számított, hogy fiával kapcsolatban is támadások érték. A királyi család ugyanis aggódott Archie esetleges sötétebb bőrszíne miatt és emiatt szóba került az is, hogy nem lesz jogosult se a királyi címre, se védelemre, ami egyébként teljesen eltért volna a protokolltól. Amikor Oprah rákérdezett, ki tette ezeket a megjegyzéseket, Meghan nem volt hajlandó válaszolni, úgy ítélte meg, ez a fajta őszinteség már túl káros lenne - írja a People magazin.

Meghan Markle és Harry Herceg Archie-val. Forrás: WireImage/2019 Pool/Samir Hussein/Toby Melville

Harry is megerősítette később, hogy ez így történt, de ő sem nevezte meg, ki áll a rasszista megjegyzés mögött.

Harry azt is elmondta, hogy ez a beszélgetés a Meghan-nel való kapcsolatának korai szakaszában történt, ugyanis a királyi család nagyon aggódott amiatt, hogyan fognak kinézni leendő gyermekeik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.