Végre adásba került a várva várt Oprah interjú, melyben Harry és Meghan lerántja a leplet a királyi családról és őszintén mesél az elmúlt időszak viszontagságairól. 

Meghan Markle őszintén mesélt megpróbáltatásairól Oprah-nak, de arra talán senki sem számított, hogy fiával kapcsolatban is támadások érték. A királyi család ugyanis aggódott Archie esetleges sötétebb bőrszíne miatt és emiatt szóba került az is, hogy nem lesz jogosult se a királyi címre, se védelemre, ami egyébként teljesen eltért volna a protokolltól. Amikor Oprah rákérdezett, ki tette ezeket a megjegyzéseket, Meghan nem volt hajlandó válaszolni, úgy ítélte meg, ez a fajta őszinteség már túl káros lenne - írja a People magazin.

Nem akarták, hogy herceg legyen ... ami eltért volna a protokolltól, és azt jelentette volna, hogy védelmet sem kap" - mondta Meghan.

Meghan Markle és Harry Herceg Archie-val.Forrás: WireImage/2019 Pool/Samir Hussein/Toby Melville

Harry is megerősítette később, hogy ez így történt, de ő sem nevezte meg, ki áll a rasszista megjegyzés mögött.

Sosem fogok többet erről beszélni. Kínos volt. Teljesen ledöbbentem" - mesélte Oprah-nak a herceg.

Harry azt is elmondta, hogy ez a beszélgetés a Meghan-nel való kapcsolatának korai szakaszában történt, ugyanis a királyi család nagyon aggódott amiatt, hogyan fognak kinézni leendő gyermekeik.