Meghan Markle kész megnevezni, ki tett rasszista megjegyzést gyermeke bőrszínével kapcsolatban

királyi család Meghan Markle rasszista botrány botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy bennfentes szerint a  Buckingham-palota nem hisz Meghan Markle-nak, viszont Harry herceg nem fogja megnevezni azt a családtagot, aki a rasszista megjegyzést tette.

Meghan és Harry azt állította a várva várt Oprah interjúban, hogy a királyi család aggódott amiatt, mennyire lesz sötét leendő gyermekük, Archie bőre. Harry herceg az interjú során nem árulta el a személy kilétét, de Oprah később azt mondta, hogy azt mondta neki, hogy nem Erzsébet királynőról vagy férjéről, Fülöp hercegről van szó - írja a Daily Star.

A királyi család hivatalos közleményben reagált a vádakra, melyben megígérik, hogy kivizsgálják az ügyet. Bár arra is tesznek utalást, hogy Meghan esetleg másképp emlékszik egyes eseményekre, mint ahogy azok valójában történtek.

Forrás: Getty Images for the Invictus Games Foundation/2018 Getty Images/Chris Jackson

Egy palota bennfentese attól tart, hogy ez a hozzáállás ahhoz vezethet, hogy a hercegi pár meggondolja magát és megnevezik azt a személyt, aki a rasszista megjegyzést tette. Az viszont újabb felháborodást fog kiváltani.

A 72 éves Károly herceget állítólag különösen aggasztja a pár állítása, hisz ez mindennel ellentmond, amiben a walesi herceg hisz. Károly úgy véli, hogy a sokszínűség a brit társadalom erőssége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.