Megszólalt a Gáspár család a gyújtogatással kapcsolatban: "Félünk Zsoltitól"

Gáspár Bea, Facebook -
gyújtogatás Gáspár Győző Gáspár Zsolt nádas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy Gáspár Zsolti gyújtotta meg a tüzet hétfő este a Gáspár Győző háza melletti nádasnál. A lángok pár méterre voltak csak a kerítéstől, könnyen átterjedhettek volna a tetőre, aminek végzetes következményei lehettek volna. Győző azt mondja, már félnek Zsoltitól.

Gáspár Győző eddig is tudta, hogy a testvére, Zsolti gyújtotta a tüzet, a térfigyelő kamera rögzítette. Feljelentést ugyan nem tettek, de bírságra azért számíthat a Farm VIP műsorvezetője.

"Egyszerűen sajnálom őt, bolond ember, az agyára ment a siker. Arról nem is beszélve, hogy elvileg koronavírusos, mégis maszk nélkül mászkált az utcán" - mondta a történtekről feldúltan Győzike a Blikknek.

Gáspár Győzőék félnek Zsoltitól Gáspár Bea, Facebook


Bea asszony azt mondja, ha az ő házuk lángra kap, akkor bizony Zsoltié is leég, már félnek otthon:
"Egyszerűen már félünk tőle itthon... Nála bárki jobb szomszéd lenne! Állítja, hogy köztünk jó a viszony, de kérdem én, ha ilyen a jó kapcsolat, akkor milyen a rossz ? Arra gondolni sem merek..."

Gáspár Zsolti a Rádió1 műsorában elmondta, miért gyújtotta a tüzet:
"A gyerekeim nagyon köhögtek, allergiásak a nádra, a szél meg fújta a polleneket, ezért csináltam egy tisztasági gyújtást. Minden biztonságos volt, Győzőék csak balhéznak, Bea is jobban tenné, ha inkább a főzéssel foglalkozna. Nem jeleztem nekik, hogy tüzet gyújtok, nem vagyok én bűnöző, hogy szólnom kelljen ilyenről, főleg mert az az én telkem is. Győzőék pánikbetegek, kell nekik a hírverés, viszont én így kiküldhetem a gyerekeimet az udvarra focizni, mert nincs nád, nincs pollen."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.