Koronavírus-fertőzés miatt kórházba került Gáspár Győző édesapja

Life TV -
Győzike kórház koronavírus id. Gáspár Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idősebb Gáspár Győző, Győzike és Zsolti édesapja kilenc napot töltött kórházban koronavírus fertőzés miatt. Nagyon félt, hogy nem éli túl a betegséget.

"Rosszul lettem itthon, akkor vitt be a fiam a kórházba. Nagyon magas lázam volt, nem kaptam levegőt, mindenem fáj, nem is tudom elmondani, hogy min mentem keresztül. Oxigént kaptam, reggel és este csöpögött az infúzió, állandóan vért vettek tőlem, nagyon megviselt az egész. Voltak olyan pillanatok, amikor nem gondoltam volna, hogy valaha még látom a falumat, a házamat, azt hittem, hogy ott halok meg a kórházban, hatalmas ajándék, hogy már itthon lehetek, és hogy élek" - mondta sírva a Blikknekaz idősebb Győző, aki igazi csodának tartja, hogy meggyógyult és hazatérhetett. Külön köszönetet mondott balassagyarmati kórház minden dolgozójának, akik emberfeletti munkát végeznek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.