Ma lenne 29 éves John Travolta elhunyt gyermeke: így emlékezett meg róla a színész

John Travolta fotó gyász család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
John Travolta karrierjében sikert sikerre halmozott, de magánéletében több tragédia is érte: 2009-ben veszítette el gyermekét, Jett-et, míg felesége, Kelly Preston tavaly hunyt el.

Jett 2009 januárjában halt meg egy Bahama-szigeteki családi kirándulás során, miután a Grand Bahama-szigeten lévő otthonukban rohama volt, miután egy kádnak ütötte a fejét. Jett autista volt. gyakran voltak rohamai és nagyon fiatalon Kawasaki-szindrómától is szenvedett. Ez egy ritka, gyermekeknél előforduló betegség, mely során az artériák falai az egész testben begyulladnak - írja a Daily Mail.

Travolta régebben azt nyilatkozta, hogy ez volt a legrosszabb dolog, mely valaha történt vele. A színész tavaly szeretett feleségét is elveszítette, így most már egyedül gondoskodik két gyermekükről: Benjamin-ról és Ella-ról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.