John Travolta Instagram-oldalán tájékoztatta a rajongókat arról, hogy szeretett felesége két évnyi harc után feladta a küzdelmet a rák ellen.

John Travolta felesége, Kelly Preston 57 évesen elhunyt, két éve harcolt a mellrákkal, de sajnos nem tudta legyőzni a betegséget. A színész Instagram-oldalán tájékoztatta rajongóit a végtelenül szomorú hírről, és közölte, most a gyermekei mellett a helye.

John Travolta Instagramon tudatta, hogy felesége távozott az élők sorábólForrás: Getty Images/FilmMagic//Jon Kopaloff

"Nagyon nehéz szívvel tájékoztatlak titeket arról, hogy gyönyörű feleségem, Kelly elvesztette két éve vívott csatáját a rákkal. Bátran harcolt, sok ember szeretetével és támogatásával övezve. Én és a családom örökké hálásak leszünk az orvosoknak és ápolóknak, akik segítettek, valamint a barátoknak és a szeretteinknek, akik mellette voltak. Kelly szeretetét és életét sosem fogjuk elfelejteni. Most arra szánom az időm, hogy ott legyek a gyerekeink mellett, akik elvesztették az édesanyjukat, ezért kérem, bocsássatok meg nekem, ha nem hallotok felőlem egy darabig. De kérlek tudd, hogy a gyógyulás következő heteiben és hónapjaiban is érezni fogom a tőletek áradó szeretetet" - írta John Travolta.