Meghan Markle babaváró bulit akar, mert „megérdemli”

Forrás: Samir Hussein/WireImage/2018 Samir Hussein/Samir Hussein -
buli királyi család Meghan Markle Meghan hercegné babaváró Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hercegi pár érzelmekkel terhelt időszaka után, úgy tűnt nem lesz nagyszabású buli, de Meghan meggondolta magát.

Fülöp herceg elvesztése, költözés, a koronavírus-járvány viszontagságai... A nehéz időszakot Meghan luxus-babaváróval kívánja lezárni, bár férjével, Harry herceggel ebben a kérdésben kivételesen nem értenek egyet.

„Meghan úgy érzi, megérdemel egy bulit" - nyilatkozta egy bennfentes a Who magazinnak, majd kifejtette:

"A poklok poklán ment keresztül, amikor elszabadultak Angliából, most pedig végre kezdi otthon érezni magát, remek baráti köre van."

Forrás: Samir Hussein/WireImage/2018 Samir Hussein/Samir Hussein

Korábban még azt kommunikálták, hogy Meghan nem akar babavárót tartani, amivel Harry, a korábbi tapasztalatok alapján, egyet is értett, de most úgy tűnik, mégis lesz ünneplés.

"Meghan abban igazat adott Harrynek, hogy a parti részletei nem láthatnak napvilágot, és már ki is találta, mit szeretne. Egy teljesen privát luxuseseményt szervez, amelyen az anyukája és néhány közeli barátja vesz részt. A bulit a kertjükben tartja majd"

- részletezte a forrás.

Egy másik pletykafutár szerint, már a keresztanya-jelölt is megvan.

"Oprah Winfrey áll a lista élén. Meghan azt akarja, hogy kislányát erős női példaképek vegyék körül, ez pedig tökéletesen érvényes Oprah-ra."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.