Fekete Dávid egyelőre a rácsok mögött várakozik, több 100 millió forintos csalás ügyében folyik ellene a nyomozás. Kapcsolattartóin keresztül értesül arról, mi történik a külvilágban, és rajtuk keresztük üzenhet is: egyik károsultjától bocsánatot kért.

Fekete Dávid sokakat károsított meg, több 100 millió forintos csalás ügyében folyik a nyomozás ellene. Egyelőre rács mögött van, és habár a Viszkis azt nyilatkozta, a pokol vár majd rá odabent, az informátorok szerint egyáltalán nincsen rossz dolga. 

Nagyon jó dolga van odabent! Tévézhet és telefonálhat is. A híradókban mindent lát, hogy a médiában mi jelenik meg az ügyéről. Persze ami nem megy le a tévében, arról is informálják" - mondta egy károsult, aki azt is elárulta, hogy Fekete Dávid üzent is a börtönből.

Fekete DávidForrás: Fekete Dávid/Instagram

"Két kapcsolattartója van, a féltestvére mellett anyukáját hívhatja fel. Úgy tudom, rajta keresztül üzent az egyik érintettnek, aki a tévében nyilatkozott. Azt kérte, bocsásson meg neki, és reméli, kint találkoznak majd. Úgy tűnik, Dávid elég bizakodó, a szabadulásban reménykedik, ráadásul a madarak is azt csiripelik, annak ellenére, hogy börtönben csücsül, egész jó kedve van" - mondta.

"Sok csomagot próbálnak küldeni neki a barátai a hallgatásáért cserébe, amikben ráadásul pénz is van. Ezek azonban úgy tudom, eddig nem jutottak el hozzá, mert nem a kapcsolattartón keresztül küldték. A csomagküldésre szigorú szabályok vonatkoznak, aminek nem néztek utána, így egy kisebb summa bent ragadt most" - árulta el az illető a Blikknek.