Egy óráig úszott a kisfiú a folyóban, hogy megmentse az édesapját és a húgát

Forrás: Tóth Judit -
folyó kisfiú megmentette csónakázás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi hősként ünneplik azt a floridai kisfiút, aki kitartóan úszott az erős sodrású folyóban, hogy segítséget hívjon édesapjához és húgához. Végül sikerült megmenteni őket.

A hétéves Chase-nek hála nem lett tragédia a család kiruccanásból, ami balul sült el. Az apa, Steven Poust csónakázni vitte fiát és négyéves kishúgát.
Megálltak egy helyen, hogy a gyerekek kicsit tudjanak fürdeni. A kis Abigail a hajó végébe kapaszkodott, ám az erős sodrás miatt elengedte, az apja ezért utána ugrott, de mindketten elsodródtak. A férfi a fia után kiáltott, hogy ússzon ki a partra.

A fotó illusztráció. Forrás: Tóth Judit

A hatéves kisfiú kitartóan úszott a mentőmellényben egy óráig mire végre kiért a partra, és az első házhoz rohant, hogy segítséget kérjen.
A tűzoltóság azonnal elkezdte keresni apát és lányát, de azok már messzire sodródtak. Végül erősítést hívtak, így sikerült megtalálniuk őket. Szerencsére senki sem sérült meg – írta a CNN.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.