Így szurkolt tegnap este a magyar csapatnak Görög Zita

Forrás: Red Lemon -
Görög Zita futball foci Eb 2021 Magyarország-Franciaország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görög Zita műsorvezető és kedvese, a huszonkétszeres magyar válogatott futballista Laczkó Zsolt többezer drukkerrel hangolódott a városligeti szurkolói zónában hazánk labdarúgó válogatottjának második csoportmeccsére - a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon.

„1998-ban volt szerencsém Párizsban végignézni, ahogy a francia válogatott nyert a hazai rendezésű világbajnokságon. Velük együtt ünnepelhettem, ami meghatározó élmény volt számomra. Azóta vártam, hogy egyszer Magyarországra is eljusson ez a hangulat, a hazai pálya öröme, valamint, hogy együtt szurkolhassunk a nemzeti csapatunk sikeréért" - nosztalgiázott Görög Zita.

Forrás: Red Lemon

A műsorvezető elmondta, hogy a szurkolói zóna az a hely, ahol fantasztikus körülmények között, méltó módon meg lehet ünnepelni az olyan különleges pillanatokat, mint a hazai meccsek, akárcsak a szombati Franciaország elleni mérkőzésen szerzett találat, amely eufórikus hangulatot váltott ki a városligeti szurkolói zónába kilátogató drukkerekből.

Nagy volt az öröm tegnap délután a Puskás Arénában

A társházigazda magyar válogatott 1-1-es döntetlent játszott a világbajnok francia csapattal szombaton a Puskás Arénában a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának második fordulójában.

Laczkó Zsolt huszonkétszeres magyar válogatott labdarúgót a szurkolók lelkesedése ragadta magával: „A szurkolói zóna atmoszférája és az itteni körülmények előrevetítik, hogy a jövőben is biztosan rendezünk még ilyen eseményt" – mesélte.

A páros egyetértett abban, hogy a részben hazai rendezésű Európa-bajnokság a magyar labdarúgó válogatott és a szurkolók számára is fontos mérföldkő, és nagyon szeretnék, ha a jövőben is hasonló élményeket élhetnének át a szurkolókkal közösen, mint a szombati Magyarország-Franciaország Európa-bajnoki mérkőzés.

Egy helyen minden, ami foci Eb!

Szeretnél naprakész lenni, tudni mindenről, ami a mérkőzésekkel kapcsolatos? Szívesen olvasnál extra érdekességeket a kedvenc játékosaidról, csapatodról? Akkor kattints az Origo Foci Eb oldalára, hogy ne maradj le semmiről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.