Szombaton este osztotta meg közösségi oldalán Zente édesanyja, hogy autóbalesetet szenvedtek. Összetört az autójuk, így most néhány napra bérelhető autót keresnek, amellyel fel tudják hozni a kisfiút a budapesti vizsgálatokra, majd elmehetnek Olaszországba a szintén elengedhetetlen segédeszközökért.

 A posztot később frissítették, és a félreértések elkerülése végett és az álhírek terjedésének megállítása miatt leszögezték, nem adományt gyűjtenek, nem pénzt kérnek, hanem ötletet, hogy honnan kölcsönözhetnek kocsit. 

Az eredeti poszt így szólt: Help! Sziasztok!
Sajnos muszáj segítséget kérnem.  Néhány napja egy szerencsétlen baleset során összetört az autónk.
Nem mi voltunk a hibásak és aki belénk jött rendkívül korrekt volt. Folyik a biztosítói eljárás, de ez a lényegen jelenleg nem változtat. Nincsen hadra fogható autónk, viszont jövőhéten azaz június 22-23 Budapestre kell utazunk a Bethesda Gyermekkórházba kontrollra, illetve ha addig sem rendeződik a kifizetés, javíttatás akkor július 4-11ig Olaszországban ahova az elengedhetetlen segédeszközök beszerzéséért utazunk.
Ezért keresünk Pécsen vagy környékén bérelhető tökéletes műszaki állapotban lévő nagyobb autót (egyterű vagy kisbusz) amibe beférnek a segédeszközök és a kerekesszék, plusz a személyes holmink.
Ha tudtok ilyet, kérlek jelezzétek!
Nagyon köszönöm!"

Napról napra ügyesebb Zente
Az ország Zentéje hihetetlen sebességgel fejlődik, és hónapról hónapra egyre ügyesebb, amit ITT meg is nézhetsz.