Oláh Gergő olyan titkot árult el, amiről eddig még soha nem beszélt: a TV2 egyik műsorának forgatásán elájult és orvost kellett hívni hozzá. 

Oláh Gergő - aki a napokban jelentette be, hogy feleségével ötödik gyermeküket várják -  nemrég kulisszatitkokat árult el többek között az annak idején a TV2-n futó Drágám, add az életed!-ről. Évekkel ezelőtt szerepeltek feleségével ebben a műsorban, amit meg is nyertek. Jó élményekkel távoztak, legalábbis többnyie.

Oláh Gergő soha nem hallott kulisszatitkot osztott megForrás: Facebook/Oláh Gergő

"Nagyon élveztük. Szerelmespárok versenyeztek, különböző feladatokat kellett végrehajtani. Licitálni kellett a feleségeknek, hogy a férj, például hány perc alatt eszik meg tíz gombóc fagyit. Aki megnyerte a licitet, annak a férjének kellett teljesíteni a feladatot. Brutális nehéz feladatok voltak" - idézi a Bors a Gájer Bálint műsorában elhangzottakat.

Felesége nagyon bátran licitált, előfordult azonban, hogy túl kevést időt kapott egy-egy feladat elvégzésére, például az amerika focisra. "Fel kellett szaladni egy nagyon meredek rámpán, onnan leszakítani egy amerikai focit, leugrani három méter magasból, átmenni embereken, gumikon..."
- mondta a feladatról Gergő, majd egy kulisszatitkot is elárult. "Megcsináltam a feladatot, kilenc labdát tudtam lehozni, de a hatodiknál engem már csak a lelkem vitt. Nem láttam, rosszul lettem, én már szerintem nem voltam a tudtomnál (...) Ott leállt a műsor egy órára, orvost hívtak, elájultam, össze kellett szedni" - mondta.