Újabb részleteket árult el Csókay doktor a sziámi ikrek műtétjéről: Enélkül nem lehetett volna sikeres a műtét

Forrás: Haldis -
Csókay András szétválasztás műtét idegsebész doktor sziámi ikrek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idegsebész újabb részleteket árult el a sziámi ikrek szétválasztásáról.

Dr. Csókay András, a Honvédkórház Semmelweis-díjas idegsebésze, azzal írta be a nevét a nemzetközi orvostörténelembe, hogy szétválasztottak egy, a fejüknél összenőtt sziámi ikerpárt - írta a Ripost.

Csókay doktor a Mária rádió Facebook oldalán bevallotta, hogy a szakmai segítség mellett a hit és az ima segítsége nélkül nem lehetett volna sikeres a műtét.

Tizennégy órát vett igénybe a szakmai bravúrnak számító műtéti beavatkozás Forrás: Haldis

„Mostanra állt össze a teljes kép erről a szellemi harcról, amelyet az általam is művelt és nagyra becsült tudomány védelmében folytatnom kell, abban a tekintetben, hogy elfogadja azt az igazságot, hogy az idegsebészeti szétválasztó műtétjeinek elvégzője, ugyan mi voltunk orvosok, műtősnők, de a vezetőnk Krisztus nélkül semmire sem mentünk volna, mivel a szakmai ötleteket és a műtét közbeni megerősítéseket is tőle kaptuk személyes ima kapcsolatban, ahogy a műtét utáni csodákat is."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.