Hatalmas a káosz Pécsi Ildikó több száz milliós hagyatéka körül: a végrendeletét ki sem adták

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
örökség Pécsi Ildikó Pártos Csilla végrendelet hagyaték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pécsi Ildikó végrendelete körül hatalmas káosz alakult ki: az ügyvédnél letétben lévő dokumentumokat ki sem adták, nem tudni, mi alapján zajlott a tárgyalás.

Azt már korábban is pedzegették, hogy nem egyszer végrendelkezett Pécsi Ildikó, ami miatt problémák adódhatnak. Forrtak is az indulatok a hagyatéka körül, pedig a java még hátra van. Nemrég váratlan dolog történt, a néhai színésznő menye, akivel életében évekig perben állt, megtámadta a végrendeletet. Az is érdekes, hogy Pécsi Ildikó ügyvédje, dr. Magyar György nem tudja, mi alapján zajlott a tárgyalás, mert a nála letétben lévő végrendeletet senkinek nem adták ki.

Pécsi Ildikó végrendelete körül teljes a káosz. Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Egy végrendelettel szemben akkor merülhet fel hatálytalansági ok, ha a végrendelet keletkezéséhez képest később olyan változás merül fel, ami lehetővé teszi annak megtámadását. Ezt nem az örökösök tehetik, hanem olyan személy, aki ezáltal örökösi pozícióba kerülhet. Ez lehet például egy ingatlan kérdéses tulajdonviszonya" - mondta a Blikknek Szilágyi Roland jogi szakértő.

"Én Pécsi Ildikó szellemi hagyatékát gondozom és nekem ez maximálisan elég is, nem foglalkozom a végrendelettel és a hagyatéki tárgyalással" - mondta Pécsi Ildikó fogadott fia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.