Kibékülhet Pécsi Ildikó és Pártos Csilla?

Fotó: MTI/Zih Zsolt -
békülés Pécsi Ildikó per Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A régóta pereskedő család Szűcs Lajos halála miatt áshatja el a csatabárdot.

A gyászoló Pécsi Ildikó és volt menye, Pártos Csilla félretették a nézeteltéréseiket, mióta Szűcs Lajos elhunyt. Csilla és apósa, Lajos közel álltak egymáshoz és a pereskedés előtt nagyon jó kapcsolatot ápoltak. A 10 éve tartó kellemetlen peres ügy ősszel folytatódik, Ildikó azonban nem ezen gondolkodik.

„Eszembe sem jut a peren gondolkodni, most nagyon nehéz időszakot élek meg. A napjaim azzal telnek, hogy igyekszem előhívni a memóriámból azokat a gyönyörű emlékeket, melyeket megélhettem a férjemmel, drága jó Lajosommal. Érdemes összeszedni őket, mert újra érzek egy kis boldogságot, ha ezekre gondolok"

- kezdte Ildikó a Bors-nak.
"Nyilvánvaló, hogy Csilla mindenkinél jobban örülne, ha vége lenne ennek az egésznek. Tíz éve ment rá, hogy a fiát védje, hogy a gyereke jövőjét biztosítottnak lássa. Ez rendkívül megterhelő minden fél számára" - folytatta Ildikó a lapnak.

Pártos Csilla, Pécsi Ildikó Fotó: MTI/Zih Zsolt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.