Pécsi Ildikó családjában sokáig dúlt a harc, habár a viszály éppen a színésznő halála előtt nem sokkal elült, a végrendelet konfliktusokhoz vezethet. 

Pécsi Ildikó férje tavaly nyáron távozott az élők sorából, a színésznő pedig decemberben követte. Pécsi Ildikó halála előtt módosította a végrendeletet, hiszen akkorra sokat változtak a családi kapcsolatok, a korábbi háborúskodás véget ért. Ez azonban újabb viszályt szíthat, hiszen már korábban is felmerült a pletyka, miszerint forrnak az indulatok a hagyaték körül.

Pécsi IldikóFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A két végrendelet pontos tartalma még nem ismert, de az biztos, hogy az örökösök sora nem egyezik meg a két dokumentumban, pontosan azért volt szükség a változtatásra. A Story Magazinnak nyilatkozott L. Péterfi Csaba, a színésznő fogadott fia, aki elismerte, hogy két végrendelet van.

"Valóban két végrendelet van. Azért tudom ezt ilyen biztosan, mert a másodiknál én voltam az egyik tanú. Ez Lajos bácsi halála után született. Ildikó azért változtatott a korábbin, mert ezt még a férje kérte tőle. Így tulajdonképpen az ő egyik utolsó kívánságát teljesítette a módosítással. A tartalmáról azonban nincs jogosultságom nyilatkozni" - mondta.