Elviselhetetlen a gyászoló özvegy fájdalma, férje halála után fél évvel tudta meg, hogy gyermeket vár a férfitól.

A férjét gyászoló nő fél évvel ezelőtt, amikor eltemette a kedvesét, még nem is gondolta, hogy nem csak őt hagyja magára. Sarah Shellenberger ugyanis férje halála után fél évvel tudta meg, hogy állapotos, és halott szerelme gyermekét hordja a szíve alatt – írta a Daily Star.

Hat hónappal a tragédia után derült, ki, hogy Sarah kismama, majd kilenc hónap múlva egészséges babát hozott a világra.Forrás: Shutterstock

Scott, a 41 éves férfi tavaly februárban kapott végzetes szívinfarktust. A házaspár története még az egyetemen kezdődött, ott ismerkedtek meg egymással, és néhány hónap után jegyesek, majd házasok lettek, ugyanis minden vágyuk az volt, hogy családot alapíthassanak.

Ám, hosszas próbálkozás után sem fogant meg a várva várt magzat, ezért a mesterséges megtermékenyítés mellett tették le a voksukat. A férj éppen az egyik klinikai vizsgálat ideje alatt vesztette életét. Az összetört asszony úgy érezte, hogy a hatalmas fájdalma ellenére is ki kell tartania, hiszen ez volt a legnagyobb álmuk, hogy gyermekük szülessen.

Hat hónappal a tragédia után derült, ki, hogy Sarah kismama, majd kilenc hónap múlva egészséges babát hozott a világra.