Nem gondolta, hogy közel az 50-hez újra szerelmes lesz: így jött össze kedvesével a TV2 sztárja

Forrás: TV2 -
Noszály Sándor párkapcsolat szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Noszály Sándort sokáig kerülte a szerelem, tavaly nyáron aztán ez megváltozott. Az egykori Nagy Ő végre rátalált Orsira, aki azonnal elrabolt a szívét.

Noszály Sándor kedvese, Orsi, három gyermek édesanyja, és rúdtáncfitnesz-oktatóként dolgozik. Egy buliban találkoztak, teljesen véletlenül. Noszály a Ripostnak mesélte el, hogyan jöttek össze.

Noszály Sándor egy buliban ismerte meg kedvesét, Orsit Forrás: TV2

"Miután hazajöttem, egyik este elmentem szórakozni, ahol összefutottunk, és végül olyan jól alakult a buli, hogy számot cseréltünk, és komoly SMS-ezésbe kezdtünk. Éppen a pandémia kezdetet előtt fűztük szorosabbra a kapcsolatunkat, és úgy tűnik, jól döntöttünk, hiszen boldogok vagyunk együtt. Három gyerkőc édesanyja, közben pedig oktatóként dolgozik. Mivel komoly sportmúltja van, megérti, hogy rengeteget utazom, ami nagyon fontos. Most négy napra jöttünk a Balatonhoz kettesben, és igyekszünk kihasználni az időt, amiből ugyan nincs sok, de ha megtöltjük tartalommal, akkor éppen elég. Mindketten „csomaggal a hátunkon" érkeztünk ebbe a kapcsolatba, és mára megtanultuk, hogy csak a jelen számít" - mesélte a Dancing with the Stars első szériájának táncosa.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.