Noszály Sándor a kieséséről: "A baj a pontokkal kezdődött"

Forrás: TV2 -
Noszály Sándor Dancing with the Stars kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tenisz legendának, Noszály Sándornak és Mikes Annának kellett búcsúzniuk a Dancing with the Stars ötödik adásából. A páros a Life.hu-nak elmondták, mit gondolnak a kiesésükről.

"Baj a tánccal nem volt, baj a pontokkal kezdődött. Utolsó helyen voltunk holtversenyben, utána meg már nem tudtunk felkerülni. A táncot végigcsináltuk, ha hibáztunk volna, lenne bennünk rossz érzés, hogy nem tettük meg a maximumot. Megcsináltuk a táncot, utána meg már nem tudtunk semmit sem tenni" - mondta a life.hu-nak Noszály Sándor, aki nyomatékosan hozzátette - "Semmi gond sincs ezzel, nem vagyunk szomorúak, bár táncoltunk volna még. Mindent megtettük, hogy ma továbbjussunk."

dancing with the stars 2020 NOSZÁLY SÁNDOR ÉS MIKES ANNA Forrás: TV2

A teniszező táncpartnere, Mikes Anna is pozitívan állt a búcsúhoz. "Az elején nem tudtam felmérni az erőket, hiszen nem lehetett tudni, ki hogyan táncol. A harmadik adás után már be lehetett kategorizálni a párosokat, de ez csak a szakmai része a versenynek. A másik, hogy a nézők mennyire szavaznak a párosokra. Tehát a szimpátia és a pontszámok mennyire segítik a versenyzőket. Nagyon örülök, hogy idáig eljutottunk, a mezőny felénél végeztünk. Szerintem ez csodás!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.