Félmeztelen férfiak holttestét találták lógva egy hídon

Forrás: Shutterstock -
fenyegetés híd bűncselekmény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hat félmeztelen férfi holttestét találták lógva csütörtökön az észak-mexikói Zacatecas állam azonos nevű székhelyén, egy hídon - közölte a helyi ügyészség. A mexikói lapok is jelentettek a szörnyűséges esetről, ami feltehetőleg a szervezett bűnözéssel áll összefüggésben.

Zacatecast azt utóbbi hónapokban komoly erőszakhullám sújtotta, mivel a Sinaloa kartell és legfőbb riválisa, a Jalisco Új Nemzedék Kartell a kábítószerkereskedelmi útvonalak ellenőrzéséért háborút folytat egymással.

Illusztráció. Forrás: Shutterstock

Júliusban tizenegy felakasztott embert találtak Zacatecas államban különböző hidak alatt. Egyes holttestekhez fenyegető leveleket is mellékeltek a bűnözők. Az idei év júniusáig 536 embert gyilkoltak meg ebben a mexikói tagállamban, ami 57 százalékos növekedés a tavalyi év azonos időszakához képest.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.