Megtörte a csendet Böröndi Tamás özvegye, Götz Anna: "Azokkal beszélek, akik érdek nélkül vannak jelen az életemben"

Forrás: FEM3 Café -
halál Böröndi Tamás öröklés Götz Anna viszály Straub Dezső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban röppent fel a hír, hogy a koronavírusban elhunyt Böröndi Tamás özvegye, Götz Anna, kitiltotta férje ikerlányait a házukból. Ameddig élt, Böröndi tartotta a békét a színházában és a családjában is, most azonban minden összeomlani látszik. Götz Anna először reagált az őt ért vádakra.

Straub Dezső és Götz Anna csatározása után már Böröndi Tamás családjában sincs béke. A legfrissebb hírek arról szóltak, hogy az özvegy, Götz Anna kitiltotta elhunyt férje ikerlányait a házból, ahol édesapjuk élt. A színésznő most reagált a vádakra.

Götz Anna és Böröndi Tamás Forrás: FEM3 Café

"Semmilyen sárdobálásban nem veszek részt, ezért nem beszéltem a témában eddig és ezért nem fogok ezek után sem. Akik eddig megszólaltak, azok egész egyszerűen befeketítik a szerelmem, Tamás emlékét. Teszik mindezt egy lelkileg nagyon megterhelő hagyatéki eljárás közepén, melyben egyedül vagyok. Nagyon egyedül vagyok. Azzal vádolnak, hogy nem állok szóba senkivel. Ez természetesen nem igaz, beszélek azokkal, akik szeretnek, akik érdek nélkül vannak jelen az életemben" - mondta a Borsnak Götz Anna.

A színésznő a férje lányaival kapcsolatban mindössze ennyit mondott:
"A férjem elvesztésében a legnagyobb vesztesek a szerettei. Ezért nem reagálok semmilyen vádaskodásra. Éppen elég szomorúság van az életünkben így is. Nem szeretnék újabb frontokat nyitni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.