Miliókkal tartozott az elhunyt Böröndi Tamás: Straub Dezső felszólította a családot a fizetésre

Fotó: Szirmai Klári/vidamszinpad.hu -
Vidám Színpad Böröndi Tamás milliók tartozás Straub Dezső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási bajba került Straub Dezső, akin csak az a pénz segíthet, amivel elhunyt barátja, Böröndi Tamás tartozott neki.

Straub Dezső az életét tette fel a Vidám Színpadra, azonban Böröndi Tamás halála óta nem fogadják őt tárt karokkal. Az igazgató özvegyével képtelen kapcsolatot teremteni,a munka megállt, és senki nem tudja, hogyan tovább.

„Mikor Tamás néhány éve átvette tőlem a Vidám Színpad vezetését, eladtam neki a színházi tulajdonrészemet is. A kifizetésemre azonban csak részben került sor. A végső elszámolás mindig csúszott tovább, de olyan fájdalmas opció nem volt a fejemben, hogy Tamás ilyen tragikusan, idő előtt távozik, és ez az ügy rendezetlen marad" – kezdte a Story magazinnak a Jászai Mari-díjas színész.

„Most viszont szükségem lenne arra az összegre, hogy tovább tudjak haladni az életben. Egy fizetési meghagyást voltam kénytelen hagyni az örökösök részére, amiben arra kérem őket, hogy egyenlítsék ki a sok milliós tartozást"

-tette hozzá Straub Dezső.

"Sürgős ez a pénzügyi igény" Fotó: Szirmai Klári/vidamszinpad.hu

„Én is gyászolom a barátomat, ahogy az özvegy a szerelmét, a férjét, a társát, a gyerekek az édesapjukat. De mivel a Vidám Színpad jelenleg nekem nem ad se munkát, se pénzt, se jövőt, ezért el kell kezdenem valamit. A valamit pedig csak valamiből tudom. Ezért sürgős ez a pénzügyi igény (...)

Csak remélem, hogy az örökösök, akik pontosan ismerték ezt a köztudott ügyletet köztem és Tamás között, peren kívül sort kerítenek a kifizetésemre. Ha nem, akkor hosszú tárgyalási folyamat kezdődhet, ami senkinek sem jó, és méltatlan mindenekre nézve"

-magyarázta Straub.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.